Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
MOTOR

Cyril Despres exhibeix el 'Touareg' després de la tercera posició al Dakar

El pilot ha reconegut que un dels aprenentatges més remarcables en aquesta edició ha estat la velocitat
El pilot Cyril Despres amb Roger Font, assistent de l'equip.

Cyril Despres exhibeix el 'Touareg' després de la tercera posició al Dakar

El pilot Cyril Despres amb Roger Font, assistent de l'equip.

ANA / S. F.
Actualitzada 19/01/2017 a les 17:06
Satisfacció del pilot Cyril Despres per la seva tercera participació en el Rally Dakar on ha assolit per primera vegada el podi darrere dels pilots Stephane Peterhansel i Sebastian Loeb. 

Cyril ha comparegut avui a la seu de l’Automòbil Club d’Andorra amb Roger Font per compartir les perspectives i les anècdotes d’aquest Rally Dakar 2017. Paraules d’agraïment i reconeixement a les noranta persones que formen part de l’equip Peugeot i que Despres ha valorat, perquè “si avui estic tan content és perquè tinc tota aquesta gent que ens ajuda a competir”.

El pilot ha reconegut que un dels aprenentatges més remarcables en aquesta edició ha estat la velocitat, i que després de tres edicions participant en la modalitat de cotxes, un dels aspectes a millorar és la seguretat en les velocitats altes, però ha reconegut que “seria una ximpleria anar per sobre les meves possibilitats per guanyar uns segons i poder perdre-ho tot”.

El pilot s’ha referit a les dures condicions del terreny del Rally en aquesta edició, agreujades per les condicions climàtiques que van provocar la suspensió d’etapes del recorregut, com per exemple a Bolívia, on va ploure cinc dies seguits després de molt de temps de sequera. “Està molt bé per a la gent de Bolívia però van anul·lar una etapa que esperava”, ha dit. Un dels altres incidents produïts sobre el recorregut del Dakar va ser un despreniment de terra a Argentina, però el pilot ha recordat que “així és el Dakar, no saps si farà bo perquè la volta és molt gran; si hagués passat per Andorra no hauríem previst dos metres de neu”.

El pilot, que va estar a Barcelona i a París celebrant l’èxit de l’equip, ha recordat les catorze edicions del Dakar amb moto reconeixent l’esforç i el sacrifici dels corredors de moto. Despres ha recordat que aquesta és la tercera edició en què competeix i s’ha mostrat satisfet de la progressió amb el seu primer podi i centrant ara els esforços en la velocitat. “S’ha de fer l'esforç per anar més de pressa”, ha afegit.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts