Bàsquet

Shermadini vol fer valer el factor pista per jugar la Copa

El pivot espera un partit difícil davant un Betis en ratxa però apel·la a la força del Poliesportiu i només pensa a guanyar

Shermadini vol fer valer el factor pista per jugar la CopaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Giorgi Shermadini està sent el jugador referent que el MoraBanc esperava quan va apostar per la seva renovació. El pivot ve de valorar +41 a la pista del Reial Madrid i el seu concurs pot ser determinant diumenge perquè l’equip aconsegueixi l’anhelat bitllet per a la Copa. Davant l’afició. El georgià confia plenament en la força del Poliesportiu, on no s’ha perdut en tota la lliga, per derrotar el Betis i anar de Copa al febrer a Vitòria. “Serà un partit difícil. Ells venen molt bé, han guanyat els últims tres partits, un al Madrid, i sabem que costa molt, però juguem a casa, estic segur que el pavelló estarà ple i l’objectiu ha de ser sortir a la pista i jugar al 100%. Hem de donar-ho tot. Juguem a casa i hem de pensar només a guanyar.” Shermadini assenyala que el treball durant la setmana no ha estat diferent a l’habitual tot i la transcendència del matx i es veu “amb bona mentalitat” per afrontar el duel. I hi afegeix: “Crec que l’equip també està igual.” Shermadini va parlar d’un vell company, Vojdan Stojanovski, que torna a Andorra després de jugar-hi una temporada i mitja. “Vojdan ho està fent bé i vindrà segur a mostrar-nos de què és capaç”, va comentar el georgià. L’escorta macedoni, en declaracions a la web del Reial Betis, va reconèixer que “el partit de diumenge serà especial. És bo tornar a Andorra i poder veure els amics, tot i que per a mi l’únic important és guanyar. Ells estan jugant molt bé a casa, no han perdut cap partit i espero que diumenge arribi la seva primera der­rota”, va assegurar.

D’altra banda, el MoraBanc ha anunciat la signatura d’un conveni amb el Johan Cruyff Institute pel qual les dues entitats es beneficiaran d’activitats conjuntes.

tracking