Reportatge

'Bye-bye' All Star, visca la Copa!

Thanasis Antetokounmpo tenia pactat amb el seu germà, Giannis, que un dels dos visités l’altre a mitjan febrer per l’aturada de l’ACB i l’NBA per la Copa i l’All Star.

'Bye-bye' All Star, visca la Copa!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La relació entre Thanasis Antetokounmpo i el jugador dels Milwaukee Bucks i germà petit, Giannis, és molt propera. De fet, tota la família grega té pràcticament com a religió l’estima entre els uns i els altres. Ara, els dos germans estan separats, en dos continents i dues lligues diferents.

Com a bons germans volen trobar-se i van pactar que per a l’aturada de la lliga regular de l’ACB i l’NBA es veurien, ja que coincideixen a mitjan febrer. A Vitòria es disputa la Copa del Rei, a la qual aspira ser-hi el MoraBanc Andorra, i a Nova Orleans se celebra l’All Star, en el qual Giannis té tots els números per acabar sent titular de la conferència est al partit de les estrelles. Malgrat l’amor que es tenen l’un per l’altre, Thanasis espera no acabar complint aquest pacte. “Copa o All Star? Jo vull anar a la Copa. Vull escriure la meva pròpia història aquí a l’ACB i el meu germà ho ha de fer a l’NBA”, afirma l’aler dels tricolors, que en l’edició del 2016 ja va ser present a l’esdeveniment nord-americà i va sortir a pista i tot per ajudar el seu germà al concurs d’esmaixades.

Com és evident, tria ser abans a Vitòria per competir al torneig del KO que a Nova Orleans per veure el seu germà envoltat dels millors jugadors del món, però no deixa d’apostar a mort per Giannis. “Crec que hi anirà. Veig com treballa dur cada dia per assolir aquest objectiu”, indica. I no és per més perquè l’estrella dels Milwaukee és, després del primer recompte de vots, el tercer més votat de l’est amb 500.000 vots i escaig, només per sota de LeBron James i Kyre Irving. “Estic molt content perquè hem vist molt suport des dels Estats Units, Grècia, Espanya... d’arreu del món. Han vist que treballa dur per convertir-se en el jugador que és”, exposa Thanasis.

És gairebé impossible que Giannis tingui descans a mitjan febrer, tal com van les votacions, per la qual cosa es pot descartar la seva visita a Europa al febrer. El MoraBanc ho té més de cara que els seus rivals però de moment no té res al sac i ben lligat. L’objectiu és que Thanasis tampoc pugui viatjar perquè significarà que aniran a la Copa. Per tant, quan es podran veure cara a cara els dos germans? “Vindrà segur a Andorra. Ell i tota la meva família, que encara no ha pogut venir. També vam dir que qui acabi la temporada abans aniria a veure l’altre”, assegura. Veient els dos calendaris, sembla que la sensació de l’NBA té més opcions que el jugador del MoraBanc de ser qui vegi el seu germà en directe.

Però perquè no s’acabi fent la trobada al febrer, primer el MoraBanc ha de vèncer diumenge el Betis. “Encoratjo l’afició del país a venir i emplenar el pavelló perquè necessitem que el públic estigui entregat i escalfi molt l’ambient”, comenta l’aler, que espera fer del Poliesportiu un infern grec per al rival. En tres dies sabrem si compliran el pacte.

tracking