Sergio Moreno acabarà la temporada a l'FC Andorra

El migcampista, que havia jugat a l’Ontinyent, reforçarà l’equip tricolor amb l’objectiu d’assolir l’ascens a tercera

Sergio Moreno acabarà la temporada a l'FC AndorraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sergio Moreno torna a casa. El migcampista, de 29 anys i que va sortir de l’FC Andorra, torna a la disciplina tricolor per completar la temporada. Moreno havia iniciat el curs futbolístic a l’Onti-nyent de la tercera divisió va­lenciana, però l’experiència no ha sigut reeixida i ha rebut la baixa per buscar nous horitzons. El jugador volia esperar fins a l’últim moment per veure si fructificava l’interès d’algun equip espanyol, però finalment Moreno ha decidit fer cas de l’interès de l’FC Andorra i s’incorporarà a la plantilla que entrena Emili Vicente fins a final de temporada. “És un bon repte ajudar l’FC Andorra a pujar a tercera divisió. Per això he acceptat l’oferta”, explicava ahir el migcampista al Diari.

Moreno pot presumir d’una àmplia experiència en el món del futbol després del seu pas per fins a deu equips des que va deixar l’FC Andorra, la majoria de tercera divisió (Gimnástico Alcázar, Hellín Deportivo Almansa, Jumilla...), sense oblidar el seu pas per la lliga maltesa en les files del Gzira United. Abans de fitxar per l’Ontinyent aquesta temporada va militar a l’històric Yeclano.

Amb Sergio Moreno, l’FC Andorra s’assegura un bon reforç al mig del camp, on podria jugar en la posició de pivot. El jugador es posarà entre avui i demà a les ordres d’Emili Vicente. L’internacional serà el segon reforç després del fitxatge de José Antonio Aguilar, ex del Lusitans.

tracking