raids

Llovera busca a La Paz l'empenta per arribar al final

El pilot de camions afronta en 29a posició la segona part del Dakar, que Cristian España signa acabar amb la 23a actual

Cristian España valora com li està anant el Dakar
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Dakar 2017 va viure ahir jornada de descans a La Paz (Bolívia), on milers d’aficionats es van bolcar amb els participants. Entre ells, un Albert Llovera que ha portat el Tatra del Bonver Dakar Project fins a la 29a posició. “Aquest Dakar està sent molt heavy. Més que l’any passat. Hi ha molts contrastos. Les zones trencades estan molt trencades i per als camions encara més. I què dir del temps. Quan fa calor en fa moltíssima i quan fa fred també, i al camió no tenim ni aire condicionat ni calefacció”, explicava Llovera des de La Paz, on va sentir l’escalfor i els ànims dels bolivians. “És increïble la rebuda que ens han dispensat. He flipat molt. Hi ha gent que et coneix i això t’anima pel que resta”, indicava. Per a Llovera, que continua patint espasmes com l’any passat, l’objectiu únic és arribar a Buenos Aires. “Jo vaig fent les meves etapes. Sense pensar si són més fàcils o més difícils”. Aquesta filosofia l’ha portat fins al Top-30. Més enrere es troba el MAN de l’equip Boucou de Jordi Ginesta, 41è.

En motos, amb el resident Joan Barreda dotzè, sense opcions de podi, sobresurt el gran Dakar de Cristian España, 23è de la general, líder de la categoria Marató i amb un excel·lent vuitè lloc en l’etapa 5. España reconeixia que “no m’hauria esperat mai fer vuitè. Estic molt content del resultat, de la posició que ocupo i firmaria ara mateix acabar així”. L’andorrà hi afegia que “estem fent les coses bé i l’objectiu és arribar”,

En cotxes, els residents Cyril Despres i David Castera ocupen plaça de podi (tercers) amb un triomf d’etapa “que ens ha donat molta confiança pel que queda”.

Llovera busca a La Paz l'empenta per arribar al final

tracking