esquí de muntanya

La Pal Skimo Vip Training es consolida

Un centenar d’esquiadors prenen part de la sortida en la segona edició

La Pal Skimo Vip Training es consolidaFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de la Pal Skimo Vip Training va aplegar ahir al matí 99 participants, més dos altres que van inscriure’s amb el dorsal zero, és a dir, que van aportar el preu de la inscripció sense participar, millorant així els 78 de l’any passat. L’al·licient principal de la prova va ser la solidaritat, ja que els beneficis es destinaran a l’Associació per a la Síndrome de Down d’Andorra. Les xifres oficials que l’organització ha pogut recaptar encara es desconeixen, però tenint en compte que en la primera edició es va poder obtenir 1.616 euros amb una participació inferior, s’espera superar amb escreix aquesta xifra.

Anna Parramon, organitzadora de la Pal Skimo Vip Training, assegurava ahir que “sembla que la cursa ja està consolidada i podem assegurar que hi haurà una tercera edició”. Entre els esquiadors de muntanya que van prendre la sortida hi havia una quantitat important de cares co­negudes, com ara els residents Aleix Espargaró i Ruben Xaus, entre altres.

Tot i no ser el més important, ja que la cursa era un acte solidari, Euan Prieto, Xavi Areny i David Albós van ser els vencedors de la prova i van entrar a meta els tres a la vegada després de 29’34’’22, just per davant d’Espargaró, quart, a 1’03’’33. Laurence Lestang va ser la més ràpida en dones, per davant de Sandra Almeida i Xènia Mourelo. “El fet d’afegir el cronometratge ha fet la cursa més competitiva”, comentava Parramon. Una altra de les novetats d’aquest any era la cursa de raquetes, que va comptar amb un total de vuit participants entre la categoria femenina i masculina.

tracking