bàsquet

El MoraBanc veu difícil incorporar un jugador abans del partit del Betis

El MoraBanc veu difícil incorporar un jugador abans del partit del BetisXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La baixa per cinc setmanes més de Nacho Martín per un trencament parcial del lligament deltoide del turmell esquerre, ha portat al director tècnic del MoraBanc, Francesc Solana a, a mirar al mercat un possible reforç que pugui cobrir la baixa de l’aler pivot per si surt una oportunitat interessant.

Fonts del club van assenyalar que de moment no hi haurà cap incorporació abans del duel d’aquest diumenge a la pista del Reial Madrid, i també van afegir que és complicat que arribi un reforç abans del següent enfrontament, el dia 15 al Poliesportiu davant el Reial Betis Energia Plus, jornada en la qual es decidirà la classificació per a la Copa del Rei.

David Walker, que ahir va sortir a parlar en zona mixta, assenyalava que “segur que trobarem a faltar el Nacho, ja que és un gran jugador i ens aporta molt a la pista amb la seva versatilitat”. Malgrat tot, el nord-americà va puntualitzar que “els altres jugadors faran un pas endavant i crec que estarem bé”. Sense Martín, els tricolors es preparen per al duel contra el Reial Madrid, un partit “especial pel fet de jugar contra un dels millors d’Europa”, segons va comentar Walker.

tracking