futbol

El Barça comença l'any amb una derrota

Els de Luis Enrique perden contra l’Athletic en un partit intens i marcat per la polèmica arbitral

El Barça comença l'any amb una derrota

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va inaugurar el 2017 amb una derrota en l’anada dels vuitens de la Copa davant l’Athletic de Bilbao en un partit marcat per la intensitat i la polèmica arbitral.

La primera part va ser clarament favorable als bascos, que van pressionar la porteria de Ter Stegen i al minut 25 van trobar el premi mitjançant un gol d’Aduriz. Ràpidament, van aprofitar la inèrcia del primer gol i només tres minuts després Williams enviava una canonada al fons de la xarxa per fer el 2-0. Amb l’avantatge local, el partit va començar a agafar tensió i l’àrbitre, Fernández Borbalán, va prendre protagonisme per diverses accions polèmiques. Primer, amb un penal clar no assenyalat sobre Neymar i seguidament amb una agressió d’Aduriz a Umtiti en què va mostrar targeta groga als dos jugadors.

El partit va arribar al descans amb el Bilbao dominant. El Barça va buscar la reacció a la represa i va arribar amb Messi inaugurant el compte golejador del 2017 amb un gol de falta al 52’ (2-1). Els de Luis Enrique es van fer amb el control i van buscar constantment l’empat, però no va arribar ni quan els bascs es van quedar amb nou homes per les expulsions de Raúl García i d’Iturraspe. L’eliminatòria es decidirà al Camp Nou dimecres vinent.

GUARDIOLA DIU QUE MAI SERÀ PRESIDENT DEL BARÇA

Pep Guardiola va sortir al pas ahir en roda de premsa a les declaracions realitzades per Fabio Capello en què indicava que creu que el tècnic català serà president del Barça algun dia. “Vaig tenir la sort de ser entrenat per Fabio Capello i li diré que mai seré president del Barça... Per a això ja hi ha Gerard Piqué”, va assegurar Guardiola. L’entrenador del Manchester City també va fer referència a la seva retirada del futbol després de les declaracions que va fer aquesta setmana. “No entrenaré amb 60 anys, però eh, nois, en tinc 45. Potser va ser inapropiat dir que estic començant a acomiadar la meva carrera”, va comentar.

tracking