futbol

Moreno tornarà a jugar amb la selecció

El jugador i el tècnic, Koldo Álvarez, superen les diferències i es retrobaran contra San Marino

Moreno tornarà a jugar amb la seleccióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El futbol andorrà està d’enhorabona aquest inici del 2017. I és que el migcampista Sergio Moreno tornarà a jugar amb la selecció després que ell i el seleccionador del combinat nacional de futbol, Koldo Álvarez, hagin superat les seves diferències i hagin signat la pau. “He estat aquests dies de les festes de Nadal a Andorra. Vaig anar a la Federació Andorrana de Futbol i allà vaig tenir una xerrada de mitjà hora amb Koldo. Tots dos vam posar les coses a lloc i em va comunicar que per al partit de San Marino, el proper amistós que disputa la selecció, volia comptar amb mi. Tots dos vam admetre les nostres errades, jo el primer perquè també en vaig cometre. Sé que ell m’aprecia molt, com jo a ell, i ens sabia greu la situació, per tant el millor que podíem fer era arreglar-ho. Rec­tificar és de savis”, va manifestar Moreno.

El més d’octubre passat l’andor­rà va renunciar a jugar amb la selecció per la no convocatòria en el doble enfrontament del Premundial contra Portugal i Suïssa, i va advertir que no tornaria fins que Koldo marxés. Ara, amb les aigües en calma, el seleccionador podrà comptar amb un efectiu més per al 22 de febrer. Un efectiu que compta amb 55 internacionalitats des que debutés amb la selecció absoluta amb 16 anys. “És una bona notícia. Vam parlar la setmana passada i la situació està més normal del que estava abans. No era una situació que ens agradés ni a ell ni a mi, segur. Després, més endavant, ja veurem quan entri en dinàmica de grup. Una vegada que tot es normalitza passa a ser un jugador que està a disposició de l’entrenador, hem quedat de tornar a parlar”, va dir el tècnic del combinat nacional, Koldo Álvarez.

Ara Moreno, després que esculli amb quin club acabarà la temporada, té clar que trucarà a Koldo al més aviat possible. “Amb les decisions que prengui Koldo jo no m’hi posaré, ell mana. Ell espera la meva trucada per dir-li que estic disponible per al partit i segur que li truco per a San Marino”, va subratllar el migcampista, qui va deixar clar que abandonar la selecció “va ser molt dur”, perquè “per mi la selecció ho és tot, defensar el meu país ho faig des de molt petit”.

DECIDEIX AQUESTS DIES QUIN CLUB TRIA

Sergio Moreno decidirà aquesta setmana on acaba la temporada 2017 després de sortir de l’Ontinyent de la tercera divisió valenciana, on no ha comptat amb la participació i la confiança que esperava en un principi. “M’han sortit dos projectes de la tercera divisió, un és l’Águilas de Múrcia, que és tercer del grup 13, i l’altra oferta és del Ciudad Real, que està en vuitena posició del grup 18. Aquesta setmana ja em trucaran i parlarem seriosament a veure si em quedo amb alguna o millor vaig a jugar a l’FC Andorra. No em desagrada gens aquesta darrera opció, el fet de tornar a casa em crida l’atenció. He parlat amb alguns jugadors del combinat i ells estan també il·lusionats que torni.” A més, “va molt bé a la classificació”, va explicar Moreno.

tracking