Atletisme

Abdeslam Louah i Laura Orgué, vencedors de la Sant Silvestre

La cursa compta amb un total de 874 participants, per sobre de les expectatives de l’organització, que en preveia 650

Abdeslam Louah i Laura Orgué, vencedors de la Sant SilvestreFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vint-i-quatrena edició de la cursa popular de Sant Silvestre va tenir un guanyador del circuit llarg en categoria masculina recurrent. Es tracta d’Abdeslam Louah, el migfondista de Puigcerdà –que ve de proclamar-se campió del món dels 1.500 metres a Austràlia–, que es va imposar per setena vegada consecutiva en aquesta prova amb un temps de 10’11”. El segon a creuar la meta va ser Francesc Cabrero, amb un temps de 10’19”, i tercer, Gerard Jové, amb 10’25”.

En categoria femenina va vèncer Laura Orgué amb un crono d’11’59”, darrere va arribar l’andorrana Andrea Sinfreu, fent un temps de 12’ 47”, i en tercera posició va acabar Lequin Ludivine, amb 13’17”.

En total 874 corredors van participar ahir a la Sant Silvestre de Sant Julià, una xifra molt superior a l’esperada per l’organització. “Ens vam posar un repte ambiciós que era estar entre 800 i 900, però érem conscients que l’any passat van participar 650. Estem contentíssims de la resposta de la gent perquè ha estat molt bona”, va explicar Òscar Balcells, un dels organitzadors de la cursa, que també va alabar el desenvolupament de la prova, on “no hi ha hagut cap incident, ha anat tot sobre rodes i sobre el que havíem previst, tot i que només un participant no ha pogut passar per túnel de la Tàpia”.

A banda de la cursa reina, en la mitjà per a joves d’entre 9 a 16 anys i d’un quilòmetre va gua­-nyar, en categoria masculina, Joan Puigcerver, amb un temps de 2’43”, segon, Arnau Roig (2’48”), i tercer, Izan Fernández (2’49”). En categoria femenina la vencedora va ser Jamina Tarrés (3’21”), segona, Laia Martín (3’27’’) i tercera Gina del Río (3’31”).

En la cursa baby per a infants de fins a 8 anys i de 300 metres de traçat es va imposar en nois Nil Fernández, segon va arribar Marc Albet i tercer, Òscar Domingo, mentre que en noies Alba Machado va ser la guanyadora, seguida de Judith Ruiz, i tercera, Lea Castera.

tracking