Axel Esteve s'imposa al segon gegant CIT d'Espot

És la tercera victòria de la temporada de l’esquiador andorrà

Axel Esteve s'imposa al segon gegant CIT d'EspotFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Axel Esteve es va imposar ahir en el segon gegant CIT a l’estació d’esquí d’Espot. L’andorrà va completar aquesta prova en un temps d’1’53”86. En segona posició va arribar l’espanyol Aingeru Garay (a 61 centèsimes d’Esteve) i tercer va ser l’espanyol Albert Ortega (a 1”24 del primer). Aquest és el tercer triomf de la temporada d’Esteve després de les victòries que va aconseguir als eslàloms FIS de Norquay (Canadà) a principi d’aquest mes. Tanmateix, Esteve va ser segon i quart als gegants FIS de Panorama (també al Canadà), el 20 i 19 de desembre, respectivament.

A la prova d’Espot també va prendre part Robert Solsona que va acabar en cinquena posició, amb un temps d’1’55”70, a 1”84 d’Esteve. Solsona havia fet el segon millor temps en la primera mànega. En la novena posició va arribar Matías Bargas, i en la dese­na, Pol Suárez.

Pel que fa a la categoria femenina, Carmina Pallàs va quedar en aquest segon gegant CIT disputat a Espot en quarta posició, Aina Cinca va ser setena, i Clàudia Mijares, vuitena. No van acabar la primera mànega Sara Raméntol, Mariona Raméntol i Cande Raméntol.

tracking