Joan Peñarroya

“La paraula d'avui és equip”

“La paraula d'avui és equip”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va resumir l’actuació dels andorrans en una paraula: equip. Tot i les actuacions destacades de 4 dels seus homes el tècnic va alabar la feina coral. “Avui hi ha jugadors que han tingut menys participació però divendres potser és diferent, però la clau és el conjunt”, va argumentar Peñarroya. Tanmateix, va destacar un dels jugadors: Thomas Schreiner. “Estic encantat que a Thomas li hagi sortit un partit excel·lent. Moltes vegades tota la feina que fa no es reflecteix”, va sentenciar el terrassenc.

L’entrenador va veure dos partits ahir. I és que el conjunt andor­rà va fer una segona part per emmarcar on van controlar els malaguenys. “Al vestidor els he dit que havíem d’apujar el ritme defensiu que no ens podien tornar a fer 47 punts, i ha canviat radicalment la defensa a la segona meitat”, va dir l’entrenador. Sobre l’aparició de Nacho Martín, que en principi era baixa, Peñarroya va explicar que “es va trobar millor en l’entrenament previ i em van dir que estava per jugar”, fet que el va sorprendre molt, però en un moment del duel “li he fet disputar els primers minuts després d’un mes però és menys del que pensàvem”, va dir el tècnic.

EL RIVAL

“No hem tingut suficient seny a la segona part”

joan plaza. El tècnic de l’unicaja de màlaga va deixar clar que es van confiar després d’una bona primera part en què van sumar 47 punts. “Hem cregut que estava tot fet, després la presència, l’actitud i els percentatges han baixat radicalment a la segona part. No hem tingut el seny suficient a la represa i sabíem que sortirien per tot”, va dir el català. Plaza veu el MoraBanc ferm candidat a la Copa. “S’està mereixent viure una Copa del rei, no ha perdut cap partit a casa, és un rival directe però s’ho mereix”, va sentenciar Plaza.

tracking