Futbol de set

La vuitena Andorra Sènior Cup creixerà fins als 36 equips

El torneig de veterans es disputarà del 16 al 18 de juny, amb sis conjunts més que enguany

La vuitena Andorra Sènior Cup creixerà fins als 36 equipsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Sènior Cup arribarà el 2017 a la vuitena edició amb rècord d’equips participants, 36, sis més que els que han competit enguany. Lluny queden ja els sis que es van aplegar en el primer torneig de futbol de set per a veterans organitzat per l’ex-jugador de futbol sala Talín Puyaltó. “No parem de créixer. L’any vinent seran 36 equips i 2.500 pernoctacions. Ens falten pocs equips per tancar les inscripcions”, va comentar Talín, que ha vist com el torneig rebia representants d’ar­reu del món en tots aquests anys (Espanya, Itàlia, Portugal, Bèlgica, Illa de Guadalupe, Tunísia...). La vuitena Andorra Sènior Cup es disputarà del 16 al 18 de juny en diverses instal·lacions del país, que una vegada més podran gaudir de l’ambient de futbol que caracteritza el torneig de veterans.

Per a la propera edició ja està confirmada la participació dels vigents campions, l’equip Ezar, que va promoure l’ex-jugador del Barça i de l’Athletic de Bilbao Santi Ezquerro. Ex-jugadors de primera divisió espanyola com Gurpegi, Orbaiz, Aranzubia, Óscar Arpón o Roberto Fresnedoso van ser els atractius de l’últim torneig, que van guanyar contra el Monkey Team portuguès. Sigui quina sigui la convocatòria per a l’any vinent, la presència d’ex-professionals de primer nivell està garantida. Un altre dels al·licients de la propera Andorra Sènior Cup serà veure un equip de l’Olympique de Marsella més potent que el que es va estrenar en la competició fa uns mesos.

Entre els jugadors que han passat pel torneig a les edicions celebrades destaquen noms com els de l’actual entrenador de la Reial Societat i ex-jugador del Barça del Dream Team, Eusebio Sacristán, el del director esportiu de l’FC Barcelona, Robert Fernández, o el portuguès Laureta, més veterà que els altres dos i campió amb el Porto de la Copa d’Europa (temporada 1986-1987). A la Sènior Cup no hi faltarà tampoc la representació local.

LA MARCA SÈNIOR CUP TÉ OFERTES PER SORTIR A ESPANYA I PORTUGAL

La bona organització, l’ambient futbolero que es viu i la gran acceptació per part dels equips participants ha provocat que la marca Sènior Cup agafi volada internacional. En aquest sentit, algunes ciutats d’Espanya i Portugal s’han interessat per organitzar tornejos amb la filosofia que ha triomfat a Andorra. L’expansió de la marca que ha impulsat Talín Puyaltó podria arribar els propers anys.

tracking