Escolà pretén fer un pas al costat i deixar la presidència

El president del VPC voldria cedir el càrrec al vicepresident, David Ferré

Escolà pretén fer un pas al costat i deixar la presidència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pep Escolà, actual president del VPC Andorra, pretén fer l’any vinent un pas al costat i deixar la presidència del club, tot i que la decisió encara no és ferma. Escolà encetarà el 2017 el quart any al capdavant del club andorrà i no aspira a iniciar un segon mandat, tot i que va voler deixar clar que “si no es trobés un substitut a la meva persona evidentment no deixaria el club, jo continuaria el temps que fes falta. Estem en un bon moment, tenim estabilitat, estem sanejats econòmicament i estem aconseguint obtenir bons resultats”.

La decisió es basa en motius professionals, atès que Escolà és empresari dedicat al sector de la restauració. “Aquesta és la idea, deixar la presidència, però no ho tinc decidit encara. No em veig amb cor de continuar perquè professionalment vaig molt liat, ja que a l’empresa tinc molta feina i no em puc dedicar tampoc a la família. Un president ha de ser la cara visible”, va explicar Escolà. Tanmateix, la presidència del club és un càrrec de responsabilitat, segons Escolà, i “el VPC es mereix tenir un president que vagi a la majoria dels entrenaments, que pugui assistir fins i tot als partits que es disputen a fora. Jo ara mateix no puc dedicar-m’hi tant com voldria, per això crec sincerament que no puc estar així i crec que hi ha gent molt bona que podria agafar el càrrec”.

Escolà va posar nom i cognom al possible futur president del VPC seguint les seves preferències. “Crec que l’actual vicepresident del club, David Ferré, podria ser un bon candidat perquè sé com treballa i actualment porta tota la part esportiva. Si no hauria de ser alguna persona vinculada al rugbi. Però encara no és una cosa que ho hagi decidit en ferm”, va relatar l’actual president.

Les eleccions a la presidència del VPC Andorra seran el maig vinent, a les quals ja no optarà en principi Escolà. “A partir del mes de març, quan acabi la temporada esportiva aproximadament, parlarem amb gent del rugbi ja més seriosament per saber qui està realment disposat a optar al càrrec”, va descriure l’empresari, que no es vol desvincular del club tot i no ser president. “La idea és seguir-hi col·laborant, com a patrocinador però també d’alguna altra manera”, va dir Escolà.

tracking