La selecció s'enfrontarà a San Marino

Jugarà un amistós el 22 de febrer per preparar el partit contra les Illes Fèroe

La selecció s'enfrontarà a San MarinoFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va anunciar ahir que la selecció absoluta disputarà un partit amistós contra San Marino el dimecres 22 de febrer a terres sanmarineses. El duel es realitzarà un mes abans de la cinquena jornada del Premundial, en què la tricolor rebrà a l’Estadi Nacional les Illes Fèroe, un dels rivals que es mira amb especial atenció per poder obtenir algun punt aquesta fase.

“Volíem jugar abans del partit de les Illes Fèroe per preparar-lo el millor possible i aquest amistós ens ajudarà”, va assenyalar el seleccionador, Koldo Álvarez. La de San Marino era una de les múltiples opcions que la FAF tenia sobre la taula com a partit de preparació i la que finalment ha estat més viable a l’hora d’encaixar dates. “No es para de buscar amistosos, però hi ha molta dificultat per trobar dates. San Marino era un rival que ens encaixava i als dos ens anirà bé per preparar els nostres respectius partits”, hi va afegir Koldo.

San Marino, que al rànquing FIFA està només un lloc per sobre d’Andorra amb cinc punts més (Andorra és 203a amb 12 punts), és una rival de la lliga de la tricolor, situació que fa augmentar les possibilitats de trencar la ratxa negativa de partits sense vèncer. “Guanyar és una possibilitat, seria bo per a tots i ens faria ser més optimistes de cara al partit contra les Illes Fèroe”, va comentar el tècnic. Koldo treballarà en aquesta cita del febrer en la “fase ofensiva, que és la que de vegades tenim menys ocasions d’intentar treballar”, a més de la part defensiva. Malgrat tot, Andorra jugarà com a visitant i això sempre és un handicap afegit. “Ens hauria agradat jugar a l’Estadi Nacional”, va explicar Koldo.

tracking