Barça i Athletic es veuen a vuitens

Els dos equips amb més títols de Copa juguen l’anada el 5 de gener a Bilbao

Barça i Athletic es veuen a vuitens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig de vuitens de la Copa del rei celebrat ahir a la capital espanyola va deixar dos plats forts. El primer emparella els dos equips amb més títols d’aquesta competició: Futbol Club Barcelona i Athletic Club de Bilbao, que es veuran les cares a l’anada el proper 5 de gener a San Mamés (21.15 hores), i la tornada serà al Camp Nou dimecres 11 de gener, també a les 21.15 hores.

Etiquetes:

Els blaugrana, que van eliminar l’Hèrcules mentre que els bascos van fer fora el Racing, intentaran continuar vius en la defensa del títol davant un rival amb qui s’han enfrontat en dues de les tres últimes finals de Copa del rei. En totes dues han guanyat els blaugrana, és a dir, les disputades el 2012 i 2015. El conjunt de Bilbao tindrà ganes de venjança atès que els culers els van eliminar als quarts de final de la darrera edició. Aquesta temporada, però, els dos combinats han coincidit una vegada,a la segona jornada de lliga a San Mamés, amb triomf blaugrana (0 a 1).

L’altre plat fort és l’enfrontament entre el Reial Madrid i el Sevilla, aquest últim vigent finalista de la competició. Ambdós partits es jugaran al mateix horari que el Barça, però en dies diferents. L’anada serà al Santiago Bernabéu dimecres 4 de gener, i la tornada, dijous 12 al Sánchez Pizjuán. Els dos combinats es van enfrontar l’estiu passat a la final de la Supercopa d’Europa, amb victòria blanca, i durant el mes de gener es trobaran en tres ocasions (dues de Copa i una de lliga).

La resta d’emparellaments de vuitens són: Alcorcón - Còrdova, Las Palmas - Atlètic de Madrid, Reial Societat - Vila-real, Deportivo - Alabès, València - Celta i Osasuna - Eibar.

YERAY S'HAURÀ D'OPERAR D'UN TUMOR TESTICULAR

El jugador de l’Athletic Club Yeray haurà de passar pel quiròfan per ser operat d’un tumor testicular. Així ho va anunciar ahir el cap dels serveis mèdics de l’entitat, Josean Lekue, que va explicar que el pronòstic de la malaltia és “moderadament optimista”, però que “no es pot determinar encara el temps de baixa”.

tracking