Bàsquet

'Jou' Llorente elogia el joc del MoraBanc i Andrew Albicy

D'altra banda, alguns membres de la primera plantilla van dinar amb els padrins de l'Hostal Calones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Luis Jou Llorente és un referent en el bàsquet espanyol (medalla de plata als Jocs de Los Ángeles 1984), i a Andorra, on va militar al Festina quatre temporades als anys 1990. L’exbase va presentar ahir a l’FNAC el seu llibre Espíritu de remontada, i va aprofitar per parlar elogiosament del MoraBanc. “Estic al corrent del que fa. Els vaig veure a Madrid. És un equip jove i m’agrada molt com juga, en especial el director de joc [Andrew Albicy]. Veure el pavelló ple a Andorra m’encanta i crec que és un luxe per al país. Al mateix temps tinc una mica d’e-nyorança”. Llorente veu “complicat” el camí cap a la Copa, tot i que desitjava que “es pugui classificar. Però ha de millorar a fora. Per mi no ho fa millor de visitant per la joventut de l’equip”.

Si hi ha un jugador del MoraBanc que li té el cor robat aquest és Albicy, a qui definia ahir com “un base de la vella escola, dels quals no n’hi ha molts al bàsquet actual. Ara no s’estila el base que es dedica més als altres que a ell mateix, el base generós. Ara hi ha molt base anotador”. Albicy s’ha quedat a dues assistències d’igualar el rècord d’assistències de Llorente en un partit (15 per 13), però al de Valladolid no el preocupa poder caure de les estadís-tiques. És més, confessava que “l’altre dia vaig anar a l’entre- nament i el vaig animar que m’avanci”.

Jou Llorente, que va estar acompanyat en la presentació d’Espíritu de remontada pel vicepresident del MoraBanc, Xavi Mujal, i pel general manager, Francesc Solana, amb el periodista Gabriel Fernàndez fent de mestre de cerimònies, va explicar que el llibre “no parla massa de bàsquet. El just. Parlo de com guanyar la motivació intrínseca. Hi surten Epi, Pau Gasol, Nadal, però també filòsofs o músics per adornar les reflexions”.

Amb els padrins

D’altra banda, algun jugador de la plantilla i cos tècnic del MoraBanc, amb el president Gorka Aixàs al capdavant, van dinar ahir amb els padrins de l’Hostal Ca-lones.

'Jou' Llorente elogia el joc del MoraBanc i Andrew Albicy

tracking