Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

El Reial Madrid podrà fitxar a l'estiu

El TAS redueix la prohibició d’inscriure jugadors només a la finestra d’hivern
El Reial Madrid de Florentino Pérez, afavorit pel TAS.

El Reial Madrid podrà fitxar a l'estiu

El Reial Madrid de Florentino Pérez, afavorit pel TAS.

Actualitzada 21/12/2016 a les 06:46
El Reial Madrid podrà fitxar l’estiu vinent. Així ho va dictaminar ahir el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) després d’estimar parcialment el recurs del club blanc contra la resolució de la FIFA, que va imposar una sanció de prohibició d’inscriure jugadors durant dos períodes de fitxatges. D’aquesta manera el TAS redueix a una finestra, la que s’obre el 2 de gener, la impossibilitat de fitxar del Madrid, que tindrà via lliure a incorporar i inscriure jugadors en el mercat d’estiu del 2017. L’entitat presidida per Florentino Pérez, en un comunicat, va manifestar que “aquest laude posa de manifest la injustícia de la sanció imposada per la FIFA en el seu dia, si bé el club lamenta que el TAS no hagi tingut el coratge suficient per a revocar-la íntegrament”.
La comissió de Disciplina de la FIFA va sancionar el 14 de gener passat el Reial i l’Atlètic de Madrid amb la prohibició de fitxar o de donar d’alta jugadors fins a gener del 2018 per irregularitats en la contractació de futbolistes menors de 18 anys, com mesos enrere havia fet també amb l’FC Barcelona. El club blanc va sol·licitar una mesura cautelar al TAS perquè els joves esportistes poguessin seguir jugant i l’organisme va acceptar la proposta. L’Atlètic, per contra, va renunciar a la cautelar, tot esperant una resolució del TAS abans de l’1 de juny del 2017.
Respecte del Reial Madrid, el Tribunal, a banda de rebaixar la sanció, obliga el club a pagar una multa de 224.585 euros (abans 337.000) i manté la “reprimenda” de la FIFA.

BARTOMEU AFIRMA QUE EL BARÇA FARÀ "UN ESFORÇ" PER RENOVAR MESSI
El president de l’FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar ahir que està convençut que Leo Messi renovarà per seguir en la que és “casa seva”. En aquest sentit, el president va afirmar que el club “farà un esforç en la negociació, normal i com sempre passa. No vull parlar de xifres. Si és el millor del món és lògic que ho sigui en tots els aspectes”. Bartomeu va assenyalar que “Messi vol seguir, fa tants anys que està aquí que és un català més. Va venir molt jove al futbol base i estic segur que després de la seva retirada seguirà vinculat al Barça”. El dirigent va afegir que Hisenda no ha estat justa amb el jugador.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts