futbol sala

La selecció supera Estònia en el primer dels amistosos

Els gols de Cabinho, Marçal i Jona guien el triomf dels de De la Rosa en un duel en què Barbosa es lesiona el genoll

La selecció supera Estònia en el primer dels amistososJANA PIPAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció nacional de futbol sala va guanyar ahir a Estònia en el primer dels dos amistosos que tenen programats a Tallinn. El combinat dirigit per Xavi de la Rosa es va avançar en el marcador gràcies a una jugada d’estratègia culminada per Cabinho amb prèvia assistència d’Èric Mesquita. En un córner, Marçal Raventós posava distància en el marcador, malgrat que just abans del descans Estònia va poder reduir diferències.

A la represa, Jonathan Pérez va fer el tercer per als tricolors i va assegurar el triomf davant un Estònia que amb el porter jugador van ser capaços de maquillar el marcador però no van poder empatar. “Segurament ha estat un dels millors partits de la selecció en els últims anys”, assegurava el seleccionador, molt satisfet pel triomf assolit. La nota negativa de l’enfrontament la va protagonitzar Carlos Barbosa, que no va jugar la segona meitat per molèsties al genoll. “No pinta bé i dubto que pugui jugar avui”, indicava el seleccionador. També Raventós va acabar amb molèsties al peu, tot i que la seva lesió sembla menys greu. La selecció també va afrontar la segona part sense Omar Debboun, que va veure targeta vermella directa.

La tricolor torna a jugar avui a Tallinn contra el mateix combinat (19 h, hora andorrana). “Segurament pagarem l’esforç i la intensitat d’avui”, comentava De la Rosa respecte a l’enfrontament d’aquesta tarda, però afegia, ple d’orgull, que “aquesta victòria ja no ens la poden treure”.

tracking