El Barça s'endú sense problemes el derbi davant un Espanyol passiu

Triomf dels blaugrana amb Leo Messi desbordant la defensa ‘perica’ i marcant, amb Suárez, dos gols, i Jordi Alba un

El Futbol Club Barcelona no va perdonar en el derbi davant l’Espanyol i es va imposar amb comoditat als pericos (3-1) al Camp Nou. El trident va avisar tan bon punt va començar el partit, però van haver d’esperar fins al 17’ perquè la química dels tres de dalt donés resultat, i arribés el primer per part de Luis Suárez després d’una passada a mida en paràbola d’Iniesta a l’uruguaià (1-0). El derbi català se’n va anar al descans amb color blaugrana.

A la represa, el partit va ser avor­­rit i descafeïnat, sense ocasions que revifessin la flama dels 80.000 espectadors que es van donar cita. La mala notícia va ser la lesió del porter espanyolista, Diego López, que va haver de ser substituït per un cop al genoll. Però el derbi va fer un tomb de 180 graus a partir del 67’. I és que va aparèixer Messi amb dues jugades que van tombar fins a 4 defenses espanyolistes i va culminar l’actuació amb un gol al tram final. Els altres dos gols van arribar per part de Suárez al 66’, el seu segon, i Jordi Alba al 68’. L’Espanyol encara va tenir un premi en format de gol en el minut 79 de David López. Amb aquesta victòria el Barça queda, amb 34 punts, a 3 del Madrid, que té un partit menys.

EL MADRID GUANYA EL MUNDIAL DE CLUBS I RONALDO ÉS ESCOLLIT MYP

El Reial Madrid va guanyar ahir el Mundial de Clubs després d’imposar-se al Kashima Antlers a la pròr­roga (4-2). Cristiano Ronaldo va ser l’MVP, amb un hat-trick, dos dels gols fets a la pròrroga. El club de la capital espanyola suma el seu segon Mundial de Clubs de la història i tanca el 2016 amb triplet de títols: Champions, Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs.