motociclisme

Rubén Xaus acaba novè i es proclama millor debutant

Marc Márquez guanya la prova al Palau Sant Jordi per segona vegada

Rubén Xaus acaba novè i es proclama millor debutantR. X.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expilot de Superbikes i resident Rubén Xaus va superar les seves expectatives en el seu debut al Superprestigio Dirt Track, que va celebrar ahir la quarta edició al Palau Sant Jordi. Xaus va ser novè a la general i va acabar molt satisfet de la seva participació. “No m’ho esperava, la veritat, venia a fer el millor resultat possible però sobretot a veure com competeixen els pilots d’ara. A més, he cor­regut amb la Pursang, una moto que no és fàcil de portar i és artesanal quan la resta eren motos oficials”, va explicar Xaus.

Tanmateix, va aconseguir un dels seus objectius: millorar la desena plaça signada en la segona edició del Superprestigio pel triple campió del món de Superbikes i company d’equip de Xaus el 2001, Troy Bayliss. El resident, a més, va proclamar-se ahir en el seu debut en aquesta prova “millor debutant”. Pel que fa a la resta de residents, Xavier Simeón va acabar quart, mentre que Forés va caure i no va poder entrar entre els 15 primers.

El guanyador de la competició va ser Marc Márquez, que s’imposa així per segona vegada en el Superprestigio Dirt Track (va ser campió de la segona edició d’aquesta prova). Segon va ser Toni Elías i tercer Brad Baker, vencedor de la primera i tercera edició.

tracking