El Madrid es mesura al Kasima Antlers

Els blancs recuperen per a la final del Mundial de Clubs el capità Sergio Ramos

El Madrid es mesura al Kasima Antlers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Reial Madrid té avui una cita important a partir de les 11.30 hores. I és que els blancs afronten la final del Mundial de Clubs davant l’amfitrió Kasima Antlers. Un triomf avui en aquesta final es traduiria en la celebració d’un triplet per als homes de Zinedine Zidane, que en aquest 2016 han guanyat la Champions contra l’At­lètic de Madrid i la Supercopa d’Europa contra el Sevilla. Tanmateix, el club blanc opta a sumar el seu cinquè títol mundial, ja que ha guanyat tres vegades l’Intercontinental, i en cas d’imposar-se avui a la final sumarà el seu segon Mundial de Clubs en set finals disputades. Molts al·licients que el tècnic espera que pesin sobre els seus jugadors a l’hora de disputar el partit, no així el cartell de favorits amb el qual arriben. Zinedine Zidane en la prèvia del duel va parlar sobre el rival i va mostrar respecte. “Hem vingut per jugar la final. Ells han guanyat tres partits i s’han merescut estar a la final. El futbol japonès ha millorat, és un equip bo i organitzat. Nosaltres després d’una setmana estem llestos i preparats per jugar”, va afirmar el tècnic francès.

El Reial Madrid recupera per a la final d’avui el capità, Sergio Ramos, que no va poder disputar la semifinal per unes molèsties i el de Sevilla apunta a titular per intentar aixecar un nou títol avui.

LUIS ENRIQUE PREVEU UN DERBI INTENS AMB UN ESPANYOL TANCAT

L’entrenador del futbol Club Barcelona ja ha visualitzat com serà el derbi d’avui davant l’Espanyol (20.45 hores) al Camp Nou. “Espero que esportivament tot vagi segons els conductes habituals, però també sé que són partits especials. Els dos equips arribem en bon moment. Ells són molts sòlids defensivament i tenen molts recursos al contracop. Crec que serà un partit intens. Espero que es vegi un bon espectacle”, va dir el tècnic asturià, que compta amb tots els jugadors tret de Mathieu. L’Espanyol arriba amb tres baixes de pes: Leo Baptistao, Hernán Pérez i Víctor Sánchez, que arrosseguen molèsties.

tracking