Retorn de Gutiérrez amb bones sensacions

L’esquiadora es recupera bé de les molèsties al genoll i assoleix una 12a posició en la Copa d’Europa d’Andalo

Retorn de Gutiérrez amb bones sensacionsC. PALLOT / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mireia Gutiérrez es va poder tornar a calçar els esquís ahir a l’estació italiana d’Andalo per disputar un eslàlom de Copa d’Europa. Els dubtes que hi havia sobre les molèsties al genoll que li van impedir competir el cap de setmana passat a la Copa del Món de Sastirere es van esvair ràpidament. En la primera mànega, Gutiérrez va marcar un temps de 53’’01 que la deixava provisionalment a la 12a posició, la qual va mantenir en la segona baixada amb un temps de 50’’97. L’esquiadora de la FAE va sumar un temps total d’1’42’’20, quedant a 1’’78 de la guanyadora de la prova, la nord-americana Resi Stiegler (1’42’’20).

L’entrenador de Gutiérrez, l’ex­esquiador Roger Vidosa, es va mostrar satisfet pel resultat assolit a la Copa d’Europa. “La primera mànega ha esquiat bastant bé. Ha fet un petit error, però ha mantingut la 12a posició. A la segona mànega, surt igual i ha sigut intel·ligent perquè era important mantenir la línia”, comentava el tècnic, que hi afegia que “potser a la part baixa ha faltat una mica més de confiança pels dies que portem”. En general, però, Vidosa puntualitzava que era un resultat que havia deixat bones sensacions, especialment pel que fa a les molèsties al genoll: “estem contents amb el resultat final perquè són uns bons punts per agafar i el genoll respon bé”, va concloure Vidosa.

Per altra banda, ahir també hi va haver activitat a l’estació canadenca de Panorama amb motiu de la NorAm Cup amb triple presència andorrana. Àxel Esteve va obtenir el resultat més destacat en el segon gegant que es va fer després d’acabar en l’onzena plaça amb rebaixa de punts FIS inclosa. L’andorrà va obtenir un temps de 2’40’’09, sent 1’’84 més lent que el guanyador, el canadenc Phil Brown (2’38’’25). Esteve va sumar 20.03 punts FIS, millorant els 22.60 que té en la setena llista publicada per la federació internacional. Per altra banda, Josh Alayrach va acabar en la 38a posició amb un temps de 2’45’’08, quedant a 6’’83 del més ràpid, mentre que Robert Solsona va fer un interior en la primera mànega que el va deixar fora. El tècnic dels esquiadors de la FAE, Yago Antes, també es va mostrar satisfet pel resultat i va argumentar sobre Esteve que “ha sortit el 31è i li ha costat ficar la intensitat adequada en la primera mànega, però ha fet una bona segona baixada”.

tracking