MOTOCICLISME

Quatre residents participen al Superprestigio Dirt Track

Forés, Lindgren, Simeón i Xaus prenen part en la quarta edició de la prova

Quatre residents participen al Superprestigio Dirt Track

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició del Superprestigio Dirt Track arrenca avui a la tarda al Palau Sant Jordi de Barcelona. Una cita que acull prop de 50 pilots i que aquesta edició reuneix 10 campions del món sobre dues rodes de diferents disciplines, com els germans Márquez o Toni Elías. Quatre pilots residents al Principat s’enfrontaran als corredors de primera línia: Xavi Forés, Xavier Simeón, Fredrik Lindgren i Rubèn Xaus. El també resident Joonas Kylmäkorpi –quatre vegades campió del món de Long Track– no hi pot participar ja que va ser intervingut a l’hospital de Meritxell d’una fractura de pelvis i fèmur després de patir un accident amb Brad Baker al circuit d’Agramunt mentre entrenava per a la competició.

Ahir els pilots van tenir la primera presa de contacte amb el traçat. Forés i Simeón van acabar dins el Top-10 mentre que Xaus, ex-pilot de Superbikes i que debuta en aquesta prova amb una moto Pursang, va acabar a la part mitjana de la classificació amb bones sensacions. “No he pogut rodar gaire perquè a la primera mànega he trencat la palanca d’engegar la moto, però estic molt satisfet del que he fet a la segona, m’he vist millor del que m’esperava atès que no coneixia les mides que té la pista. Espero millorar una mica demà, però el primer contacte amb el circuit ha estat molt positiu”, va manifestar Xaus.

Els dos aspirants a guanyar el títol són el pilot cerverí Marc Márquez, campió de la segona edició d’aquesta prova, i el nord-americà Brad Baker, que es va imposar a la primera i la tercera.

tracking