Bàsquet

El MoraBanc se centra a “trobar la força” en els partits com a visitant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La històrica victòria de diumenge passat contra el Barça va deixar una onada de positivitat al MoraBanc, especialment a tot l’entorn. “La setmana està sent igual que la resta, l’única diferència és que pel carrer la gent et felicita més del compte”, va explicar David Navarro ahir. Però a banda d’això, la plantilla tricolor ja ha deixat clar que no es pot quedar amb aquest triomf i ha de mirar el futur, que actualment passa demà per Saragossa. El capità va argumentar que l’equip se centra ara a “intentar que no tenir el públic al costat no sigui un problema i trobar la intensitat i força com ho estem fent aquí, a casa”. L’escorta català va explicar que aquest “és el pas que hem de fer ara mateix” i espera que ho puguin fer al pavelló Príncep Felip.

L’únic però que se li pot retreure a l’equip aquesta temporada és que no ha competit alguns partits fora de casa. En aquest sentit, Navarro espera que l’últim quart contra el Movistar Estudiantes sigui un bon precedent per millorar com a conjunt visitant. “És un bon exemple. Ja es va veure que sense el nostre públic també som capaços de tenir aquests bons moments. Hem de trobar l’energia el màxim de minuts possible”, va indicar el capità del conjunt tricolor.

Per a l’objectiu de la Copa del Rei, Navarro va assenyalar que “sabem que depenem de nosaltres, tots els partits són importants per estar a la Copa i aquest és un dels que tenim l’oportunitat d’aconseguir-ho”. Malgrat tot, el d’Esparreguera va puntualitzar que “tampoc no hi pensem gaire” i que vèncer a Saragossa “no serà fàcil”.

tracking