TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Automobilisme sobre gel

Loris Capirossi serà un dels pilots fixos a les Crèdit Andorrà GSeries

L’excampió italià farà tot el calendari del campionat amb un cotxe del MotoGP Team

Loris Capirossi serà un dels pilots fixos a les Crèdit Andorrà GSeriesAUTOMÒBIL CLUB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’excampió del món de 250 i 125 cc a la dècada dels anys 1990 Loris Capirossi serà un dels pilots que participaran en la propera edició de les Crèdit Andorrà GSeries, el campionat d’automobilisme sobre gel que organitza l’Automòbil Club (ACA). Capirossi, que ja té experiència en la competició que té com a escenari el circuit d’Andorra Pas de la Casa, serà un dels integrants del MotoGP Team i ha confirmat la seva participació a les cinc proves que integren el certamen. El pilot italià, de 43 anys, en fa cinc que es va retirar del motociclisme en actiu, competint l’última temporada a l’equip Pramac Racing Ducati de MotoGP, categoria en què no va conquerir cap Mundial. Capirossi deixava les motos amb 29 victòries en grans premis en el seu palmarès i 99 podis.

Al marge de l’italià, les Crèdit Andorrà GSeries tenen confirmats ja diversos pilots de casa. És el cas dels integrants de l’equip de joves de l’ACA, amb Jaume Jou i Manel Guiral. Els dos, amb experiència sobre el gel, competiran en la categoria reina, la GS. Qui també hi participarà, però en la nova GS2, serà l’experimentat Gerard de la Casa, que compartirà cotxe amb Íngrid Rossell. De la Casa comentava ahir que “la nova categoria sembla molt interessant. Els cotxes estan molt ben fets, tots seran iguals i això m’agrada perquè preval el pilotatge”. El veterà pilot –ja va córrer a l’antic circuit– espera molt dels GiAnd Car, prototips de 1.300 cc, 6 velocitats i 580 quilos de pes. “Tenen cavalleria i no gaire pes, per la qual cosa han de ser molt ràpids”, indicava. El seu objectiu serà “gaudir conduint”, sense descartar lluitar per les GS2.

tracking