Cristiano creu que si jugués amb Messi tindria més Pilotes d'or

El davanter admet que les informacions d’evasió fiscal li han “amargat” el premi

El flamant guanyador de la Pilota d’or per quarta vegada, Cristiano Ronaldo, va concedir ahir una entrevista per al diari L’Équipe i France Football, revista que atorga el guardó a millor futbolista de l’any. En aquesta, el davanter del Reial Madrid es va referir a l’hipotètic cas de què passaria si compartís vestidor amb Leo Messi. “Seria interessant veure’ns als dos al mateix equip. Crec que els grans jugadors han de jugar junts. Si ho haguéssim fet, crec que jo tindria més Pilotes d’or, però ell no estaria gaire lluny”, va assegurar Cristiano amb un somriure, segons la revista.

El jugador portuguès també es va referir a les recents informacions que l’acusen de frau fiscal que Football Leaks va destapar assegurant que havia desviat 150 milions d’euros a un paradís fiscal del Carib. “M’han amargat el plaer de guanyar aquesta Pilota d’or. Estaria dient mentides si digués que no m’ha afectat. No soc hipòcrita, no m’ha fet cap bé”, comentava Cristiano, que hi afegia que “hi ha gent innocent a la presó i em sento així, però la veritat, tard o d’hora, surt sempre a la llum”. El portuguès també exposava a l’entrevista que està sent “un procés difícil “per a ell i el seu entorn, però va concloure que “els meus advocats i la gent del club ja hi estan treballant”.

ALCÁCER S'ESTRENA COM A GOLEJADOR EN L'AMISTÓS CONTRA L'AL-AHLI

L’FC Barcelona va resoldre l’amistós que ahir va disputar a Doha contra l’Al-Ahli gua-nyant per 3-5. Al quart d’hora de partit, cada membre del trident ja havia sumat un gol, primer Suárez i després Messi i Neymar, i tots tres van ser substituïts al minut 32 de partit per no arriscar. En només 15 minuts el Barça ja guanyava per 3-0 i no va ser fins a la segona part que no es van veure més gols. Abdulrahman va marcar de penal per als locals i poc després Alcácer s’estrenava com a golejador amb el Barça. Rafinh va fer el cinquè i Assiri va fer un doblet per tancar el marcador (3-5).