“Ja tocava guanyar un gran”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, va intentar mostrar-se seriós a la sala de premsa després de guanyar el Barça però desprenia felicitat per totes bandes. “Estic molt content, hem fet el partit que volíem on, davant un rival de l’entitat del Barcelona, no hem canviat el nostre joc, el nostre estil, ni el nostre esperit. Sortim amb una sensació tremenda”, va dir el tècnic de Terrassa.

El MoraBanc tenia una ratxa de 10 enfrontaments seguits perdent amb els blaugrana. Una ratxa que es va trencar ahir després de més de 20 anys. “Ens sentim més acaronats al Poliesportiu i en els moments difícils no ens ensorrem. Estem satisfets perquè era el que volíem i és el que estem demostrant. Tanmateix al país, al club ja li tocava viure una victòria contra un equip gran a casa”, va explicar Peñarroya.

El proper partit serà important de cara a aspirar a la Copa. “No neguem que ens fa il·lusió anar a la Copa, l’objectiu és arribar a aquestes dues últimes jornades depenent de nosaltres per aconseguir l’objectiu. Estem en el camí però el calendari també és dur. Ara a pensar en el Saragossa i plasmar aquestes sensacions de casa a domicili”, va dir el tècnic.

EL RIVAL

"És clar que estic preocupat pel meu equip"

Georgios Bartzokas. L'entrenador del Barça va fer palesa la seva preocupació pel seu equip, no només pels darrers resultats sinó pel joc mostrat. “Estem en un procés, és clar que estic preocupat perquè no estic satisfet amb el que estem fent”, va expressar en sala de premsa el grec, tot i que va deixar clar que en cap cas es tractad’una “crisi”. Això sí, Bartzokas es va desfer en elogis al MoraBanc. “És un gran equip i té un gran desig de guanyar. Avui ha fet un partit perfecte, a més, aquí és molt complicat”, va remarcar l’entrenador.

tracking