surf de neu

L'equip nacional de surf de neu presenta el calendari amb l'objectiu de la Copa del Món

Les lesions de Maeva Estévez i Lluís Marín no els fan renunciar a millorar els resultats de la temporada passada

Presentació de l'Equip Nacional de Surf de NeuS.F. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els contratemps de les lesions no faran que els corredors Maeva Estévez i Lluís Marin renunciïn a millorar els resultats de la temporada passada. Aquest dilluns al migdia s'ha presentat a la sala de premsa de MoraBanc l'equip nacional de surf de neu que competirà aquesta temporada. Marin, amb una lesió a l'esquena, i Estévez, després d'una operació al genoll el passat mes de juliol, han engegat el procés de recuperació i es troben en disposició d'iniciar el calendari competitiu.

Segons Marin, la recuperació implica afrontar els Campionats del Món a Sierra Nevada i millorar la vuitena posició. Pel que fa a Maeva Estévez, es marca com a objectiu millorar els registres de l’any passat i acabar en el top 10 de la classificació general. "No és fàcil però s’ha de ser molt regular en tota la temporada", han assenyalat. El calendari competitiu compta amb vuit curses.

Maeva Estévez ha començat aquests dies a prendre contacte amb la neu i iniciarà els entrenaments amb l’equip francès. Pel que fa a Marin i les dificultats provocades per la lesió, ha confirmat que ha pogut anar entrenant amb normalitat i que l'objectiu és anar als "Mundials a totes per fer un podi". Precisament, el corredor ha recordat la importància d'assolir "un o dos podis, perquè la puntuació sumi a la general" a final de temporada.

tracking