Automobilisme sobre gel

L'Andros tanca amb espectacle “una de les millors edicions”

L’ACA fa un balanç molt positiu, amb prop de 4.000 espectadors

L'Andros tanca amb espectacle “una de les millors edicions”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Trofeu Andros va abaixar ahir el teló amb una segona jornada espectacular, que va acabar amb el triomf en la categoria Elit Pro de Jean-Philippe Dayraut, que manté per un punt l’avantatge respecte a Jean-Baptiste Dubourg al capdavant de la general després de les dues primeres etapes. L’Autòmbil Club va fer una valoració molt positiva de la prova. “Estem molt contents. Per tot. Ha fet bon temps, hem tingut molta afluència de públic, podem dir que hem estat més a prop dels 4.000 que dels 3.000 espectadors entre els dos dies i la segona jornada ha estat espectacular a la pista. Ha estat una de les millor edicions de l’Andros”, assegurava Toni Sasplugas, secretari general de l’ACA. Sobre l’estat de la pista, Sasplugas va comentar que “ens han felicitat tant els cotxes com les motos. En algun revolt ens hem quedat justos de gel, però el més important és que no hi ha forats i tots van bé sobre l’asfalt pla. Max Mamers estava molt content perquè hem venut un molt bon producte televisiu i amb un segon dia espectacular”.

En la categoria Elit Pro, Dayraut va recuperar el domini perdut la primera jornada –cinquè–, amb una victòria ahir amb un total de 63 punts per davant de Benoit Treluyer (57 punts) i Dubourg, tercer, amb 56.

A l’AMV Cup, competició de motos sobre neu amb triple participació andorrana, va destacar la cinquena posició de Xavi España (Honda), que va sumar 22 punts en lluita amb els millors especialistes de la conducció sobre gel. Àlex Antor (Beta) va situar-se novè, amb 17 punts, mentre que el debutant Daniel Fontanet va acabar tretzè d’un total de 16 competidors, amb 10 punts. El vencedor va ser Sylvain Dabert, líder també de la general, amb 45 punts, empatat amb Vivian Dabert.

Nathanaël Berthon va ser el millor en la categoria Elit, per davant del vencedor de divendres, Jacques Wolff, mentre que en els cotxes elèctrics el triomf se’l va adjudicar Matthieu Vaxiviere, per davant de Christophe Ferrier, que un dia abans havia celebrat la victòria i que marxa d’Andorra com a líder de la general. La tercera cita de l’Andros serà a Alpe d’Huez.

tracking