ACB Lliga endesa

Enfonsar el transatlàntic

El MoraBanc ha de desenfundar la millor versió davant un equip de primer nivell com és el Barça, que ve de caure a Europa

Enfonsar el transatlàntic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“El Barça és tot un transatlàntic.” Així va descriure el tècnic del MoraBanc, Joan Peñar­roya, el rival d’avui a partir de les 18.00 hores, el Barça Lassa. Una embarcació que intentaran fer encallar a la fusta del Poliesportiu, on de moment els andorrans han empantanegat els plans de 5 equips i han mantingut així inexpugnable el seu feu (5 victòries en 5 enfrontaments). “Tornem a jugar a casa després de disputar 2 partits com a visitants, a Fuenlabrada i contra Estudiantes, en els quals no ens ha anat bé. Sentirem de nou el nostre públic en un duel que agrada i que l’aficionat espera tot l’any. Sempre és una bona notícia que vingui a Andor­ra un dels millors equips d’Europa i de la lliga espanyola. Estem centrats a fer un bon joc i aprofitar l’empenta que ens dona el suport de la nostra gent i mostrar un bon joc, per veure si som capaços d’assolir una victòria”, va recalcar el tècnic de Terrassa.

El conjunt blaugrana ve de perdre divendres passat a Istanbul a l’Eurolliga i tindrà ganes de refer-se a costa dels locals. I més quan va mostrar una versió pobra davant un rival que tampoc no va fer gaires mèrits per guanyar. Tanmateix, els catalans han tingut poc temps per descansar, una circumstància a la qual, segons Peñarroya, “ja estan acostumats” i no creu que els “passi factura” al Poliesportiu.

El combinat de Joan Peñarroya mira el just i necessari el seu rival ja que el tècnic està més interessat en els homes que dirigeix. “Em preocupa el meu equip perquè si ens hem de preocupar pels jugadors del rival potser ens tornem bojos. Em preocupa que juguem bé, que tinguem aquesta energia que mostrem a casa, que superem els nostres mals moments de la forma més ràpida intentant sempre ser sòlids en la defensa, em preocupa que fem un partit semblant als que hem fet com a locals. Ells tenen tants arguments que no saps amb quin jugadors sortiran. Si es troben còmodes i els surt un bon partit no tindrem opcions”, va especificar Peñarroya. Per això és imprescindible desenfundar la millor versió del MoraBanc. “Quan jugues contra un equip d’Eurolliga com el Barça és més complicat que facis el teu millor partit. Nosaltres hem treballat per tenir la certesa que ho podem fer bé i perquè tot­hom gaudeixi amb el partit”, va assenyalar l’entrenador del MoraBanc, que no podrà comptar amb Nacho Martín que es perd, per segona jornada consecutiva, un partit a causa d’una lesió que arrossega al turmell.

DUEL D'ALÇADA

Lluita de centímetres entre els pivots més ben valorats de l'ACB

ANDORRA LA VELLA. El Poliesportiu acull un duel d’alçada entre els pivots més ben valorats de la màxima competició espanyola de bàsquet. D’una banda, el blaugrana Ante Tomic és el segon jugador més valorat (20,4 de mitjana), mentre que el local Giorgi Shermadini és el tercer (19,6). Només els supera l’escorta Edwin Jackson (20,7). En l’apartat rebotador l’andorrà està marcant millors registres que el blaugrana. El georgià és el màxim rebotador de la lliga (7,60 per partit), mentre que el croat és tercer amb 7 rebots per matx.

tracking