Dia gran al Poliesportiu

Schreiner veu clau no perdre pilotesper guanyar el Barça

Ferran Teixidó inicia aquesta tarda el repte solidari dels 17 K a la grada del Poliesportiu

Schreiner veu clau no perdre pilotesper guanyar el BarçaBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Doble repte per al MoraBanc Andorra i per a Ferran Teixidó. L’equip, vuitè a la classificació, rep diumenge un dels grans de l’ACB, el Barça, a qui no ha guanyat des del retorn a la lliga. El corredor, de la seva banda, inicia avui el repte solidari dels 17 K a les grades del Poliesportiu per recaptar fons en benefici de l’Unicef, repte que acabarà abans del partit.

Un dels capitans del MoraBanc, Thomas Schreiner, reconeixia la dificultat de guanyar el Barça, al temps que apuntava que “sempre és bo jugar i competir contra els millors equips d’Europa i el Barça ho és. Tenim ganes que arribi diumenge”. Per aconseguir la primera victòria contra el transatlàntic blaugrana, Schreiner assegurava que serà clau “no tenir moltes pèrdues de pilota perquè si les tens ells poden córrer i quan aquests equips corren i anoten fàcil és més difícil. És important que nosaltres juguem bé en defensa i que en atac ens passem bé la pilota, fem el nostre bàsquet i no tinguem pèrdues”.

Sobre el potencial del Barça, el base austríac va assenyalar que “no em preocupa cap jugador d’ells, és cert que són molt bons, per això juguen al Barça, però no em preocupen”. I sobre Tyrese Rice, el timó de la nau blaugrana, Schreiner va comentar que “és un dels millors jugadors d’Europa dels darrers anys i porta una molt bona temporada fins ara, però per a nosaltres no és com defensem a Rice, sinó que hem de defensar l’equip, no un jugador”. Dimecres el MoraBanc va rebre una xerrada motivacional d’Albert Llovera, que el base va elogiar. “Sempre està bé escoltar un crac com ell, va ser molt interessant.” Un altre crac en el seu esport, Fer­ran Teixidó, serà protagonista des d’aquesta tarda al Poliesportiu amb el repte dels 17 K. El corredor estarà acompanyat en el seu camí pujant i baixant escales per VIPS com ara la ministra Olga Gelabert, primera rellevista.

tracking