El Reial Madrid malbarata dos gols a favor i passa com a segon

Els blancs havien de guanyar el Borussia Dortmund per acabar la fase de grups com a primers

El Reial Madrid estava obligat a guanyar el Borussia Dortmund per passar com a primer del grup F i acabar aquesta fase amb bon gust de boca. Els homes de Zinedine Zidane no van poder passar ahir de l’empat (2 a 2) amb els alemanys malbaratant així un avantatge de 2 a 0 després d’un doblet de Benzema.

L’enfrontament va començar com un conte per als madridistes. Una bona actuació de Karim Benzema va posar el primer del seu equip al minut 28 de partit després d’aprofitar una centrada de Carvajal. Els alemanys, però, no es van fer enrere i van tenir alguna ocasió clara per fer l’empat.

A la segona meitat l’autor de l’únic gol que havia vist fins al moment el Bernabéu va tornar a prendre el protagonisme. Un cop de cap al minut 53 de partit va donar tranquil·litat als locals, que veien com el lideratge del grup F estava gairebé lligat. Però no es pot vendre la pell de l’os abans de caçar-lo. I això és el que li va passar al Reial Madrid. La relaxació que comporta dominar en l’electrònic per 2 gols va ser la sentència dels locals. Aubameyang va ser el primer a posar la por al cos dels madridistes fent el 2 a 1 al minut 60. Però va ser Reus qui va acabar amb els merengues a les acaballes del duel. A dos minuts per al final i aprofitant una errada de la defensa blanca va transformar el segon dels alemanys, recuperant així pel seu equip la primera plaça del grup F.

Qui també passen com a segons són el Sevilla, que va empatar a 0 amb l’Olympique de Lió (tercer), i el Porto, que va guanyar 5 a 0 el Leicester. Per la seva part l’Sporting va perdre 1 a 0 al camp del Legia i acaba últim de grup.