bàsquet

Shermadini vol esprémer les oportunitats per ser a Vitòria

El georgià creu que poden classificar-se per a la Copa del Rei tot i el calendari amb sis partits complicats, tres a fora

Shermadini vol esprémer les oportunitats per ser a VitòriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot Giorgi Shermadini vol repetir l’experiència Copa del Rei, aquesta vegada amb el MoraBanc. I és que el georgià va disputar la seva primera i única Copa la temporada 2013-2014, quan militava en les files del Saragossa. “Clar que l’equip parla sobre disputar aquesta competició, sempre ho fem, guanyem o perdem. Encara tenim oportunitats per anar i hem d’aprofitar-les. És veritat que tenim un calendari difícil amb partits molt durs, però sabem que som un bon equip amb bons jugadors. Ho tenim tot per jugar bé”, va sentenciar Shermadini. El MoraBanc és vuitè classificat, darrera plaça que dona accés a la Copa. Pel georgià, “sumant 3 o 4 victòries més” dels 6 partits que manquen pel tall de la Copa “serem a dins”.

El pivot va acabar molt satisfet de la seva última actuació, amb 21 punts i 16 rebots. Amb aquest darrer registre va batre el rècord de rebots de la temporada, superant els 14 de Shayne Whittington en la jornada 3. “No va ser suficient per guanyar a la pista de l’Estudiantes” es va lamentar l’interior, que s’ha convertit en el màxim rebotejador de la lliga, amb 76 en 10 partits. Després de dues derrotes consecutives a domicili l’equip va encetar ahir la setmana encarant el difícil repte de rebre el Barça diumenge al Poliesportiu. “És necessari canviar la nostra mentalitat. Hem d’estar al 100% per poder jugar de tu a tu. Per suposat serà complicat. D’acord que ells tenen un calendari complicat aquesta setmana, juguen divendres a la pista de l’Efes, però no ens oblidem que és el Barça i que té 15 jugadors molt bons”, va advertir l’interior.

tracking