El Barça afronta un partit de tràmit important per esvair dubtes

Amb la classificació a vuitens com a primers assegurada, els blaugrana volen recuperar confiança contra el Mönchengladbach després de l'empat al Clàssic

El Barça afronta un partit de tràmit important per esvair dubtes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona travessa un moment delicat que ha creat molts dubtes en l’entorn blaugrana i l’empat de dissabte al clàssic concedit en l’últim sospir va deixar molt tocada la confiança dels de Luis Enrique Martínez.

És per aquest motiu que el Barça afronta el partit de tràmit d’avui (20.45 h) contra el Borussia Mönchengladbach amb més ganes de guanyar. Tot i tenir la classificació assegurada per als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primers de grup, l’equip vol guanyar, ja que “és sempre el remei dels mals”, segons indicava el tècnic del Barça. Luis Enrique va acceptar que per la seva “moral” li importa “tres nassos” guanyar al Mönchengladbach, però puntualitzava que és important guanyar “per la moral dels jugadors” i per “dissipar el núvol que plana sobre l’equip”.

Per destacar la importància del duel al Camp Nou, l’entrenador asturià va avançar que Leo Messi “jugarà de titular”. Qui no es vestirà de curt segur que és Neymar Jr., que està sancionat per acumulació de targetes. Luis Enrique, però, va voler esvair dubtes sobre l’estat físic del brasiler després d’un comunicat del club ahir que informava que farà treball de fisioterapeuta. “Si no estigués sancionat, estaria disponible per al partit”, assegurava.

EL TAS REBUTJA EL RECURS DE BLATTER I CONFIRMA LA SUSPENCIÓ

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) va anunciar ahir que rebutjava el recurs presentat per l’expresident de la FIFA, Joseph Blatter, a qui van sancionar per incomplir el Codi Ètic de l’organització. La resolució del TAS confirmava la decisió adoptada el 16 de febrer del 2016 pel Comitè d’Apel·lació de la FIFA pel qual l’exdirigent suís seguirà sancionat per prendre part en qualsevol activitat relacionada amb el futbol durant sis anys, des del 8 d’octubre del 2015, i haurà de pagar una multa de 50.000 francs suïssos, segons assenyalava l’organisme. A més, va afegir que “no considera desproporcionat” una reducció del càstig, la qual Blatter no ha demanat, de moment.

tracking