esquí de fons i alpí

Irineu Esteve és setè, en una cursa FIS a Itàlia

L’esquiador es queda a només 17 segons del podi en la seva segona prova sènior, i Carola Vila acaba 10a en júnior

Irineu Esteve és setè, en una cursa FIS a ItàliaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’equip d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va competir ahir en una cursa FIS a la localitat italiana de Riale-Formazza. Irineu Esteve, que venia d’estar una setmana malalt, va disputar la prova dels 15 quilòmetres en la qual va finalitzar en la setena posició amb un temps de 34’07’’8, quedant a 30 segons del guanyador i a només 17 d’assolir el podi. Aquesta era la seva segona cursa en la categoria sènior, per la qual cosa el seu entrenador, Joan Erola, va extreure bones sensacions del resultat. “Està molt millor. Ha perdut poc respecte del primer. No està al 100% però podem dir que la tendència és que s’està recuperant molt bé”, va indicar el tècnic.

Per la seva part, Carola Vila va assolir una desena posició en la cursa de 5 quilòmetres de categoria júnior amb un temps de 14’57’’1, quedant a gairebé dos minuts de la vencedora. “Ha caigut i ha anat fora de pista. Ha perdut molt temps, però en curses s’ha de fer tot. El més positiu són les bones sensacions físiques i que estem motivats”, va assenyalar Erola.

Avui, tant Esteve com Vila tornaran a competir novament a la localitat italiana en les proves de 10 km i 7,5 km persecució, respectivament.

Ahir també es va disputar a Geilo (Noruega) un eslàlom FIS en alpí en què Cande Moreno va ser la més destacada amb una 15a plaça, i Mariona Raméntol, 37a.

tracking