La federació espera rècords al Mundial de piscina curta

Mònica Ramírez, Èric Fernàndez i Lea Ricart seran presents a la cita

La federació espera rècords al Mundial de piscina curta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Natació (FAN) estarà representada la propera setmana al Campionat del Món de piscina curta que es disputa a Windsor (Canadà) amb tres nedadors: Mònica Ramírez, Èric Fernàndez i Lea Ricart.

Els dos primers van a la competició amb l’objectiu d’establir rècords nacionals en piscina curta de les proves que disputaran. Ramírez farà els 50 metres i 100 metres lliures i esquena, en els quals ja compta amb les millors marques d’Andorra, mentre que Fernàndez farà les proves de 50 i 100 lliures, en les quals ja ha fet els rècords absoluts en piscina llarga i vol establir-los en curta. “Estan entrenant molt bé. L’objectiu és assolir el rècord nacional en totes les proves que facin. Per a la Mònica també és important que torni a nedar com en la seva millor època en la prova d’esquena, i l’Èric està capacitat per assolir els rècords, només li queda una mica en els viratges”, indicava el tècnic, Sergio Rayo.

Pel que fa a Ricart, que amb només 15 anys competirà en la seva primera prova absoluta a escala internacional, mirarà d’agafar experiència en competicions d’aquest tipus. “Té un futur prometedor i volem que comenci a competir en proves d’aquest nivell”, explicava Rayo.

La delegació andorrana viatja avui cap a Windsor, i a partir de dimarts començaran a competir, estrenant-se amb la prova dels 100 metres esquena femení. Tancaran el Mundial dissabte vinent amb els 100 masculí i 50 femení.

tracking