Piqué valora ara el punt d'Anoeta

Creu que si el Barça guanya el clàssic l’empat es veurà d’una altra manera

Piqué valora ara el punt d'Anoeta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empat diumenge del Barça a Anoeta va coure molt al central Gerard Piqué, que va arribar a afirmar en una entrevista a peu de camp que “jugant així serà difícil guanyar la lliga”. Ahir, el defensa veia l’empat des d’un altre punt de vista. “No va ser un gran dia, les coses no ens van sortir del tot bé, però un punt, tal com va anar, no és tan mala notícia. Després de dutxar-me i reflexionar crec que si guanyem dissabte les coses es veuran d’una altra manera”, indicava ahir el central, que va recollir el premi al millor jugador català de la temporada 2015-2016, distinció atorgada per la Federació Catalana de Futbol.

Piqué, que va acabar amb el turmell tocat a Anoeta, no va amagar que el clàssic de dissabte al Camp Nou “és més important per a nosaltres que per al Madrid. Ells es poden permetre el luxe de perdre. Si ho fem nosaltres es posarien a nou punts i seria difícil”.

De tota manera, Piqué va llançar un missatge d’optimisme per al partit de dissabte: “Anirà bé. En aquest equip s’ha de confiar sempre.” Respecte a la seva participació en el duel del Camp Nou, el central va assenyalar que “sóc optimista. El turmell millora, espero arribar i segur que hi seré”.

El Barça, que es troba a sis punts del Madrid a la lliga, recuperarà efectius per al transcendental enfrontament de dissabte. Iniesta i Umtiti podrien estar ja a les ordres de Luis Enrique, que té per davant abans del clàssic el partit de Copa de demà contra l’Hèrcules. I és que aquesta eliminatòria no arriba en el millor moment per als blaugrana després de l’ensopegada contra la Reial Societat i prèvia el matx davant el Madrid. El tècnic podrà fer canvis en l’alineació, però un nou revés a Alacant significaria posar més pressió sobre l’equip.

El Madrid, en canvi, afronta el duel del Camp Nou amb la confiança que donen els 31 partits sense perdre que encadena. Abans de visitar Barcelona els de Zinedine Zidane jugaran la tornada de la Copa en un matx intranscendent de setzens contra la Cultura Leonesa, que va perdre per 1 a 7 a l’anada. Els blancs, que ja van descavalcar l’Atlètic de la lliga (està a nou punts), volen fer el mateix amb el vigent campió.

tracking