El VPC acumula cinc triomfs consecutius en vèncer l'Arize

El conjunt andorrà s’apropa a la zona alta de la classificació

El VPC Andorra gaudeix del millor moment de les últimes temporades. Tot i tenir un inici de curs dur, amb tres derrotes seguides, els de Jonathan Garcia han sabut reaccionar i ahir van sumar la cinquena victòria consecutiva en un duel que van dominar de principi a fi davant l’US l’Arize.

L’acció a l’Estadi Nacional es va centrar pràcticament els 80 minuts a la zona d’atac del VPC, especialment a la primera meitat. Ràpidament, al minut 2, Marc Abelló transformava el primer cop de càstig i només onze minuts després feia el mateix amb l’assaig assolit per Joan Fité (10-0). Abans d’arribar al 25, Abelló tornava a encertar un cop de càstig, fet que obligava els visitants a reaccionar. Ho van fer mitjançant un cop de càstig, també (13-3). Fité repetia un assaig, però aquesta vegada Abelló no estava encertat i picava al pal, just abans que l’Arize tranformés el seu únic assaig al 35’ (18-10).

El domini local va ser menys intens a la segona part i l’Arize va reduir distàncies amb un cop de càstig (18-13). Dani Raya responia amb un assaig, que no va ser transformat, i el tram final va estar marcat pels nombrosos cops de càstig, amb un de transformat per l’Arize i dos per Abelló, que deixaven el 29 a 16 final. El VPC, més a prop de la zona alta.