L'FC Andorra suma la segona derrota consecutiva

El CF Mollet UE trenca la imbatibilitat dels d’Emili Vicente a la Borda Mateu amb un gol de cap al minut noranta

L'FC Andorra suma la segona derrota consecutivaXavier Pujol

L’FC Andorra passa per un moment complicat. Ahir, els tricolors van caure per 2 a 3 a la Borda Mateu davant del CF Mollet UE i van consumar la segona derrota consecutiva. A més, la ratxa de partits sense guanyar s’estén a tres, ja que l’anterior jornada es va empatar amb la Fundación Privada Hermes.

Si la jornada anterior es va perdre la imbatibilitat, ahir els d’Emili Vicente van encaixar la primera desfeta a la Borda Mateu, en un duel carregat d’emoció i polèmiques arbitrals. La primera es va produir al minut 12, quan un jugador del Mollet va tocar l’esfèrica amb la mà dins l’àrea que l’àrbitre no va veure quan el resultat encara era de 0 a 0. Poc després, al 25 de la primera part, Ferran Pol relliscava en un servei de porteria i entregava la pilota sense voler a Marc Masip, que va superar el porter tricolor en l’u contra u. Només tres minuts després, l’Andorra empatava gràcies a un gol en pròpia porta d’Edgar Velasco, però minuts abans d’enfilar el camí a vestidors Ivan Ser­rano posava els visitants novament per davant.

El pes a la primera part el va portar el Mollet, però a la represa l’Andorra va fer un pas endavant i va tancar al seu camp el Mollet, tot i que les ocasions no es van transformar en gols fins al minut 74. Cristian Martínez va marcar a porteria buida en una jugada en què els visitants van reclamar una falta prèvia sobre el porter. Al minut 90, Antonio Parra rematava de cap una centrada de córner al fons de la xarxa i donava el triomf al Mollet, que passava a ser segon a la classificació per davant dels tricolors, tercers amb dos partits menys. “Ara hem de recuperar-nos anímicament per afrontar els propers partits amb confiança”, assenyalava Vicente després del partit.