Cristiano guia un Madrid espès i pressiona el Barça

L’Sporting perd l’ocasió d’empatar amb un penal errat de Duje Cop

El Reial Madrid no va fallar ahir davant l’Sporting de Gijon i es va assegurar anar al Clàssic de dissabte vinent amb un bon marge de punts. Cristiano Ronaldo va guiar els blancs a la victòria amb un gol de penal al minut 5 i un altre al 18 en un partit en què la pluja va ser protagonista i els madrilenys no van tenir gaire brillantor, ja que van abaixar el nivell físic davant un Sporting que va fer mèrits per endur-se més del Santiago Bernabéu. Carlos Carmona va reduir distàncies al 35 de la primera, però l’ocasió que va decidir el partit va ser el penal favorable als visitants al minut 77. Duje Cop va llançar la pena màxima, però va enviar la pilota al núvols.

Amb el triomf, el Reial Madrid va posar més pressió sobre el Barça, que avui visita Anoeta (20.45 h), un camp que se li ha donat malament les últimes temporades. A més, els blaugrana tindran la pressió afegida que el Sevilla va vèncer ahir el València (2-1) i es va situar segon provisionalment.