Jornada pre-clàssic

El Madrid vol pressionar el Barça i ampliar el marge d’avantatge al Santiago Bernabéu avui davant l’Sporting

Jornada pre-clàssic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’arribada del Clàssic està cada vegada més a prop i l’ambient es comença a escalfar una setmana abans que Reial Madrid i FC Barcelona s’enfrontin al Camp Nou en un partit que pot incidir molt en la classificació de la Lliga Santander. Abans, però, cap dels dos equips es pot relaxar i s’han de centrar en el partit que juguen en la jornada pre-Clàssic.

Els de Zinedine Zidane reben avui (16.15 h) al Santiago Bernabéu un Sporting de Gijón en zona de descens i a qui volen vèncer per posar més marge a la taula i pressió sobre el seu immediat perseguidor, el Barça. Malgrat el favoritisme clar, el Madrid afronta el partit amb una quantitat nombrosa de baixes. “Tenir tantes lesions és complicat. És veritat que molesta perdre un jugador i en el cas de Bale, que estarà molt temps fora, haurem de seguir el nostre camí”, indicava ahir el tècnic del conjunt blanc. Sobre el rival al qual s’enfronta avui, Zidane va assenyalar que “serà un partit complicat després dels dos últims en els quals hi va haver molta entrega. L’Sporting serà més complicat del que la gent pensa”. Sobre l’advertència de sanció a Sergio Ramos per acumulació de targetes abans del Clàssic, Zidane va assegurar que no ho té en compte. “Haurà de jugar. No penso en la targeta. Tenim un partit, abans de pensar en el Barcelona. Confio que surti bé”, va exposar el francès.

Per la seva part, el Barça passarà demà per Anoeta per enfrontar-se a la Reial Societat en un camp que tradicionalment se li ha donat molt malament. En cas de victòria blanca avui al Bernabéu, els de Luis Enrique estan obligats a vèncer per no despenjar-se del líder abans del Clàssic.

Per altra banda, el Sevilla es podria posar momentàniament segon a la taula si supera el València avui (20.45 h) al Sánchez Pizjuán en l’últim duel del dia.

tracking