Benzema dóna al Reial Madrid el bitllet per als vuitens de final

El club blanc s’imposa 2 a 1 a l’Sporting de Portugal a tres minuts per al final del partit

El Reial Madrid va dormir molt tranquil ahir després d’aconseguir matemàticament el seu pas als vuitens de final de la Champions en imposar-se al camp de l’Sporting per 2 a 1. Els blancs van patir, i molt, per sumar la seva primera victòria lluny del Bernabéu en aquesta fase de grups, i que els atorga la possibilitat de disputar al Borussia Dortmund, també classificat per a la següent fase, en la darrera jornada la primera plaça del grup F.

Els merengues van començar dominant els portuguesos amb un gol de Varane al minut 29 de partit. Un monòleg blanc on els locals no van poder dir res. A la segona meitat, l’equip de Zidane es va diluir sobre la gespa, i va començar a dubtar. L’expulsió del local Joao Pereira no va acabar amb la superioritat de l’Sporting, que va fer l’empat mitjançant un penal de Coentrao que va convertir Silva al 80’. En el moment més fosc del Madrid va aparèixer Benzema, que amb un cop de cap al 87’ va regalar el bitllet en primera classe al seu equip cap als vuitens de final de la competició europea.

Pel que fa al Porto, va empatar a 0 al camp del Copenhaguen i ja només pot acabar segon del grup G, i necessitarà guanyar en la dar­rera jornada per no patir per classificar-se. Mentre que l’Olympique de Lió va guanyar 0 a 1 al camp del Dinamo de Zagreb.

EL BARÇA CERCA SEGELLAR EL PAS A VUITENS DE FINAL

L’FC Barcelona necessita guanyar avui contra al camp del Cèltic (20.45 h) per certificar el pas a vuitens de la Champions. Luis Enrique recupera respecte del darrer partit Leo Messi, un cop superat el procés víric, i Luis Suárez, que torna després de sanció. El tècnic va avisar que el 7 a 0 de l’anada no serveix de referència.