Bàsquet

Antetokounmpo creu que l'equip no baixarà el nivell als partits com a visitant

Antetokounmpo creu que l'equip no baixarà el nivell als partits com a visitant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ha protagonitzat una primera part per emmarcar. A la quarta posició de la taula i imbatuts a casa, els tricolors tenen tot el dret per estar satisfets amb la situació actual. Tot i això, els jugadors tenen clar que no es volen deixar anar, i més tenint en compte que de les 10 properes jornades de lliga, set seran partits que es diputaran lluny del Poliesportiu. “Els duels com a visitant formen part del calendari. Els dos propers són a fora i hem de jugar al nostre millor nivell. Cada partit ha de ser igual per a nosaltres, no importa si som a casa o no”, indicava ahir Thanasis Antetokounmpo en zona mixta.

Respecte a l’objectiu ambiciós d’assolir una plaça per a la Copa del Rei, l’aler grec va assegurar que dins el vestidor s’intenta no parlar-ne gaire. “Hem de concentrar-nos en el que fem i pensar partit a partit i jugada a jugada”, va exposar.

Aquesta, segons Antetokounmpo, és una de les claus del bon moment de què gaudeix l’equip, juntament amb els “nostres bons hàbits i estar tots junts. Hi ha una bona barreja entre joves i veterans”. El grec també va parlar de la classificació i va explicar que veure’s a dalt “és un bon sentiment i una recompensa per jugar bé. Volem quedar-nos aquí”.

tracking