futbol

La UE Santa Coloma guanya al final i manté la persecució del líder

Un gol de Jordi Rubio en temps afegit dóna els tres punts als colomencs, que segueixen a dos del Tic Tapa Sant Julià

La UE Santa Coloma guanya al final i manté la persecució del líderFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tic Tapa Sant Julià es manté com a líder de la Lliga Grup Sant Eloi després de la disputa de la vuitena jornada, amb 2 punts d’avantatge respecte la UE Santa Coloma. La diferència va estar a punt d’ampliar-se a 4 punts en el darrer partit de diumenge, però el The New 1978 Engordany no va poder mantenir l’empat a un i un gol in extremis de Jordi Rubio, que amb anterioritat havia errat un penal, va permetre els d’Emiliano mantenir la persecució del líder (20 punts per 18).

L’emoció va presidir el duel entre la Unió Esportiva i l’Engordany. Els d’Otger Canals es van avançar en el marcador quan els colomencs ja jugaven amb un menys (expulsió de Ruiz i gol de Liébana). La igualada no arribaria fins a la segona meitat, amb una diana de Jordi Rubio. L’internacional va poder avançar el seu equip al minut 75, però el porter, Jordi Rodríguez, va aturar el llançament d’un penal. En els darrers instants, i amb la Unió Esportiva assetjant la porteria de l’Engordany, Rubio, ara sí, va donar els tres punts als d’Emiliano. El triomf colomenc deixava les coses com estaven. Perquè al migdia el Tic Tapa Sant Julià havia golejat sense contemplacions el CE Jenlai (9-0), amb gols de Villanueva (3), Baffoe (2), Fabio, Mateo, Èric i Marinho.

El tercer classificat, el Lusitans, va patir de valent per treure els 3 punts contra l’Assegurances Generals FC Ordino (2-1).

Acaba amb 8 jugadors al camp

Els de Raúl Cañete, després d’una primera part dolenta, van obrir el marcador (Luigi San Nicolás, 51’) i amb dos jugadors menys (expulsions amb doble groga de Lucas Maciel i Acosta) va ser capaç d’ampliar diferències amb un gol de José Antonio Aguilar. L’Ordino va aprofitar la superioritat numèrica per marcar (Sebas Bertran, 79’) i va pressionar fins al darrer sospir per aconseguir l’empat, i més després que en l’afegit Leo veiés vermella directa i el Lusitans es quedés amb 8 jugadors al camp. Tot i així, va salvar la victòria. També va guanyar el Don Denis a l’Encamp, amb un protestat gol d’Iban Parra després que l’àrbitre xiulés falta indirecta dins l’àrea al porter per protestar.

tracking