reportatge

El ball de les motos

Tres pilots residents de Moto GP han canviat d’equip aquesta temporada en un dels anys amb més variacions als boxs.

El ball de les motosMOTORSPORT.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mai uns entrenaments lliures posteriors a l’última cursa de la temporada de Moto GP havien aixecat tanta expectació com els del passat dimarts al Circuit de Xest. Tants canvis d’equip per part de molts pilots van despertar l’interès dels aficionats que volien veure com lluirien els nous colors d’equip. Aquests canvis van afectar també els pilots residents a Andorra, amb tres d’ells innovant. A més, n’hi ha dos més que tenen relació amb el país perquè han estat residents o mantenen una casa que també han fet un canvi.

Un dels primers a anunciar que canviava d’equip va ser Aleix Espargaró, que va dir al juny que aniria a Aprilia i deixaria Suzuki. En la primera experiència amb la nova moto va fer un salt de gegant i es va alçar com una de les sorpreses als entrenaments lliures. El seu germà Pol i Bradley Smith han fet junts el salt de Monster Tech3 Yamaha a la Red Bull KTM. Tot i això ells no van transmetre les mateixes sensacions positives. Jack Miller per la seva part, continuarà a l’Estrella Galicia, i és dels pilots que no ha entrat en el ball de motos, igual que Hèctor Barberà, que es manté a l’equip amb base a Andorra, l’Avintia Racing, com el seu company Loris Baz.

Per altra banda, Jorge Lorenzo, que té casa al país, va tenir una estrena positiva amb la Ducati registrant temps competitius, mentre que Àlex Rins va tenir un debut per oblidar després de patir un accident amb la Suzuki que el deixarà un mes de baixa.

tracking