Santos, contrari a jugar només amb seleccions del mateix nivell

El president de la FAF creu que no seria positiu deixar de competir amb les potències

Santos, contrari a jugar només amb seleccions del mateix nivellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Víctor Santos, és partidari de mantenir el format actual de les competicions internacionals. Amb la Lliga de les Nacions apropant-se, la competició paral·lela a les fases de classificació que dividirà les seleccions segons el seu coeficient enfrontant-les unes amb les altres i que s’iniciarà el 2018 en dates de partits amistosos, el màxim dirigent de l’ens andorrà es mostra contrari al fet que només es disputin partits entre seleccions de menys nivell. “No seria beneficiós només jugar en grups diferents. Com aprens? Lluitant contra els millors”, assenyala Santos, partidari d’anar combinant duels amb seleccions potents i més del nivell d’Andorra.

En aquest sentit, el president de la FAF fa referència a les declaracions fetes aquesta setmana per Thomas Muller, que després de vèncer 0 a 8 San Marino deia que no entenia partits “d’aquest tipus que no tenen a veure amb el futbol professional”. “És una opinió que s’ha de respectar, però seria injust no poder jugar contra les potències perquè quedaríem exclosos”, explica el dirigent, que recorda que en el fons “no depèn de nosaltres”.

Convençut de guanyar

Per altra banda, Santos es mostra optimista amb la feina que s’està realitzant i creu que aquesta mateixa fase s’acabarà amb la ratxa negativa que arrossega la tricolor. “Ens estem apropant a la victòria. Cada vegada competim millor i hi ha diferència amb anys anteriors. Des de fora potser no es veu l’evolució, però estic segur que podrem guanyar aviat”, indica el president de la FAF, que destaca sobretot la “bona feina” que s’està fent des de la base. “Vénen jugadors amb molt talent i a poc a poc sortirem endavant”, conclou.

tracking