Bàsquet

Stevic torna amb delit a la pista però vigilant pel risc de recaiguda

El pivot del MoraBanc es mostra prudent en la seva reaparició després de tres duels lesionat

Stevic torna amb delit a la pista però vigilant pel risc de recaigudaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot del MoraBanc Andorra Oliver Stevic va tornar a jugar diumenge a Manresa, després de 3 partits fora de combat per una lesió al bessó. Concretament van ser 6’ 47” on l’eslovè va fer 4 punts (2/2 de tirs de 2), va capturar 2 rebots i va perdre 1 pilota, per un total de 5 de valoració. Uns primers minuts de tanteig per calibrar el seu estat físic. “És increïble tornar a les pistes després de tres setmanes de recuperació. Encara no estic fora de perill, puc tornar a recaure. Aquest temps he hagut de ser prudent, ara he de tenir cura perquè en aquest tipus de lesió és fàcil tornar a estar malament. Ara mateix, em trobo en el punt on volia arribar, i tot està bé”, va aclarir Stevic.

Una lesió muscular que li està fent la guitza des de la jornada 4, després de l’enfrontament contra el Baskonia, i de la qual esperava recuperar-se abans, però l’alt risc de recaiguda va obligar el conjunt andorrà a optar per la prudència. “Esperava tornar abans però era el millor camí per recuperar-me. Ha estat una feina de cada dia, progressant a poc a poc. Ara estic feliç de no tenir dolor, i espero continuar així”, va relatar l’interior del conjunt tricolor.

L’equip suma així un efectiu de valor que necessitarà unes jornades per agafar ritme de competició, però que sens dubte donarà un valor afegit a un combinat que està “mostrant un gran nivell” segons Stevic, encara però, amb “molt marge de millora”, i amb tres partits a l’horitzó (Obradoiro, Fuenlabrada i Estudiantes) decisius per fiançar la seva posició a la part alta de la classificació. Per Stevic la clau d’aquest equip és “la ràpida adaptació dels nous, com jo”, i “la química imperant al vestidor”, que els ajudarà en els moments durs de la temporada que arribaran més tard o d’hora.

tracking