TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El vestidor

“Les petites errades han penalitzat”

“Les petites errades han penalitzat”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador, Koldo Álvarez, no amagava la decepció per la dura derrota davant d’Hongria en la roda de premsa posterior al partit, però tot i això va saber reconèixer que els minuts inicials dels seus jugadors van ser bons. “Crec que hem estat capaços de fer el que ens havíem plantejat, hem pogut aturar l’atac d’Hongria i donar continuïtat en atac”, assenyalava el tècnic, que hi afegia que “les petites errades ens han penalitzat molt” i van fer que el resultat final fos més voluminós del que potser mereixia l’actuació que havia fet l’equip. Per contra, Koldo no es va mostrar conforme només per haver realitzat uns minuts positius en l’inici de l’enfrontament. “Si els partits només duressin 30 minuts avui l’equip tindria una nota molt alta, però per desgràcia tenen 90 minuts”, exposava l’entrenador.

Pel seleccionador, el guió del partit va canviar perquè finalment la qualitat dels hongaresos es van acabar imposant a la dels andorrans. “S’ha ajuntat tot. Hem rebut dues o tres ocasions seguides i la qualitat del contrari ha sortit i s’ha vist la diferència, tot i que l’havíem pogut fer més petita del que realment era”, explicava Koldo.

Per altra banda, qüestionat sobre haver encaixat dos gols en els instants finals de les dues parts, el seleccionador va assegurar que va ser fruit de la “casualitat”, i va comentar que no creia que fos “per una falta de concentració dels jugadors”.

Finalment, Koldo va destacar les característiques del grup B de la fase de classificació per al Mundial de Rússia 2018. “No es decidirà bé la taula fins al juny”, indicava el tècnic, que ja compta amb l’experiència d’haver-se enfrontat als tres combinats més potents, Portugal, Suïssa i Hongria, amb qui “no hem obtingut els resultats que ens agradaria”.

tracking