Hoquei patins

L'Andorra HC obté un triomf èpic a la pista del Malgrat

Victòria èpica la que va obtenir ahir l’Andorra HC a Malgrat (5-6). L’equip de Roger Corral, que va jugar divendres passat, es va desplaçar amb 5 jugadors i dos porters a Malgrat i als 6 minuts es va lesionar Nil Castellví, la qual cosa impedia al tècnic tricolor fer canvis durant la resta del matx. Amb tot, l’Andorra va treure el partit endavant. Els locals van obrir el marcador, però tres gols de Castellví, Àlex Garcia i Àlex Martín va capgirar el marcador. Abans del descans, el Malgrat va retallar distàncies. A la represa, Wifi Balart va fer el 2 a 4, però el Malgrat va empatar aprofitant la davallada física de l’Andor­ra. Castellví, lesionat, va transformar un penal i Martín va col·locar el 4 a 6 al marcador. El Malgrat, de falta directa, va posar emoció al duel, que va acabar amb triomf andorrà.